Followers

Friday, May 8, 2009

sampai ke cerah,

bila aku duduk kat cc,benda yang paling menarik perhatian aku ialah bunyi keyboard bagai dihempas hempas tapi diaorang bukan hempas tapi tekan bapak ah kuat berdentum dentum,selalu nya bila aku dengar bunyi tue aku akan lawan balik tekan lagi kuat wakakaka,bila aku siasat rupanya diaorang main game sdo-x.


hehehe tadi aku baru jer register satu account aku untuk main game tue,hehehe lepas nie boleh lah berlawan siapa tekan lagi kuat hikhikhik tak sabar tapi benci lah nak tunggu dia punya game loading bapak lama.sampai ke cerah lah aku menunggu pfft


nak try register fifa online lah :D ngehngehngeh.

***update***

dah try main sdo-x bapak susah,aku main fifa online jer doe wakakaka