Followers

Monday, May 11, 2009

aku bukan tak nak,

cerita lama,baru kepoh nak cerita sebab dah tak ada kerja.so terasa macam nak menaip dan bercerita.haritue dah lama dah,dapat sms dari k.ngah dia tanya lebih kurang macam "nak duit tak,dia ada job".aku kene jadi photographer untuk nurse day punya dinner dekat kampung pengantin jalan genting klang setapak.tempat tue memang dekat gila lah dari rumah aku kat setapak tue,jalan kaki pon tak berpeluh lah untuk mengambarkan betapa dekat nya kampung pengantin itu.

tapi masalah nya aku tak berani nak ambil job tue,antara salah satu sebab nya ialah aku takut kalau aku ambil gambar nanti semua buruk,orang dah pakai cantik cantik bila aku ambil gambar semua jadi macam orang sakai,gila lah tak ada keyakinan diri langsung.kalau setakat tangkap gambar sendiri tangkap gambar lepak lepak dengan member tue ok lagi,kalau pakai camera hp 1.3 megapixel pon aku yakin jer,boleh jadi macam tangkap guna dslr tanpa ragu ragu hahaha mengarut.

so sekarang nie aku tengah mencari kan k.ngah photographer untuk event dia tue,k.ngah beria suruh aku jer buat (tak yakin lah k.ngah), *yeee ajiek aku belum jumpa lagi photographer yang nak buat job nie* so sesiapa yang berminat boleh lah menghubungi saya di talian bebas tol 999 sambungan kepada makcik temah,hehehe comment jer dekat entry nie.

P/S : INI SERIUS BUKAN MAIN MAIN,SEBARANG LOYAR BURUK TIDAK AKAN DILAYAN

*Dinner,Nurse Day
*28 Mei 2009
*Kampung Pengantin Setapak
*7-11 pm
*rm 200
(sesiapa yang berminat sila hubungi saya sebelum 15 mei terima kasih)

8 comments:

Amira Zafirah said...

wooah. kawan kawan kite kan ramai ade.
ady ady ady. haha
danang ke, zakiyy.
sume tu expert apee ;D

abu dzar al-husaini said...

28 mei ady cakap dia busy study week katanyaaaa

sikulat said...

buat la sendiri..
pinyam dslr pak ndak.. yakin boleh!!! ..kalau buruk.. tayah bayar cakap kat diorang.. kalau lawa.. boleh buat portfolio..ya yah..

abu dzar al-husaini said...

dslr pak ndak,dia dah bagi pinjam dah.tinggal nak kene ayat ayat sikit jer lagi.hehehe

sikulat said...

aa ok la tuh..
pasnih.. wat freelance.. (memula pinyam camera).. dah kaya & establish.. bleh beli pujaan hati.. yah yah.. go go buzar go!

abu dzar al-husaini said...

adoi hahaha

AzeemAdzmi said...

berminat tapi nak kene tgk schedule dulu.. :)

freefun0616 said...

酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店經紀,
酒店打工經紀,
制服酒店工作,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
酒店經紀,

,酒店,