Followers

Thursday, May 14, 2009

kau yang terindah,

lepas abis tengok movie realita cinta dan rock n roll aku terus sambung tengok movie kau yang terindah,agnes monica berlakon,macam biasa lah kebanyakan drama and movie yang agnes berlakon dia jadi tomboi,movie tue bosan jer.tapi aku suka ending dia sebab sedih,sinopsis dia tak ada lah pulak aku cuba carik kat google & yahoo tak jumpa,gambar poster film nya pon tak ada,kalau nak tengok movie nya click here