Followers

Friday, May 8, 2009

hidup camni lah,

dua tiga hari nie gila bapak bosan,asyik buat benda yang sama.turun kedai melayu order air kadang kadang makan sekali.lepas tue duduk tengok astro tak kira lah astro ria,ceria,prima.tapi tengok macam tue jer,tak ada yang menarik mata pandang hati kelain.

along dengan arif pulak sekarang asyik dengan "e-mall" nya.makin sibuk hari hari,hari hari pergi steven's jumpa prospect prospect nya buat closing.kalau aku join busy macam tue agak nya.adoi macam tak best jer.


hari nie bila turun bawah macam sunyi jer pv10 nie?semua dah sibuk study untuk final exam kot.tak pon ramai yang dah balik kampung.duduk kejap dekat kedai melayu order milo ais,ais kosong,nasi bujang.sambil menonton bujang lapok,aku tak minat sangat cerita cerita lama so macam bosan gila,pergi cc main package.huhuhu