Followers

Monday, May 11, 2009

kalau aku cakap aku handsome mesti korang cakap tak,

*gambar aku curi dari blog shen

muka aku "se-handsome" ini kalau aku tak edit guna adobe photoshop,picnik,paint.net,photoscape.hehehe *ini serius* sebab tue lah awek awek takut nak usha aku percayaaaalahhhhhhh *nyanyi lagu siti* lepas aku tunjuk gambar tak edit aku nie harap harap ramai yang datang jumpa aku mintak borang untuk apply jadi special girlfriend :)

p/s : jangan lah muntah tengok gambar aku nie, :( sedih aku tahu tak,aku tahu lah aku "handsome".