Followers

Sunday, July 19, 2009

i'm sorry :( ,

ummi cakap buja tak belajar,asyik mengadap komputer jer mungkin sebab buja asyik duduk dalam bilik jer,lepas tue mungkin sebab dalam blog tak ada langsung update pasal belajar.masalahnye bila nak update pasal belajar tak ada benda yang menarik pon,kalau macam sem lepas ada jugak lah benda yang menarik yang boleh nak kongsi dalam blog,macam buat kuih blablabla tue sem nie?pasal management,computer,account...ala lgpon dekat kl mana ada buja main komputer sangat,laptop nie kadang2 tak on langsung,on pon bila nak buat assignment jer,bila balik melaka nie jer buja online macam agak lama lah,tue pon kadang2 bukannye on sangat pon,download lagu lepas tue dengar tue jer...bukannye ada main GAME ONLINE pon...dekat kl dah belajar ingat balik kampung boleh relax sikit,bukan sikit,terlebih relax kot...tapi buja tahu sekarang nie MY PRIORITY IS STUDY jer,tapi buja nak juga ada masa untuk relax sikit,tapi buja pon sedar buja nie terlalu relax sangat,orang tengok pon macam tak ambil kesah pon pasal study study nie.tapi hari hari kot buja fikir apa lah buja nak jadi nanti.apa apa hal pon buja nak mintak maaf kat ummi dengan buyah kalau kecewakan ummi dengan buyah sebab result buja untuk semester lepas TERUK.sorry.buja janji buja akan cuba buat yang lagi baik lepas nie.buja cuba.

p/s : harap ummi dengan buyah tak kecil hati dengan entry yang buja tulis nie,kesimpulannya SAYA ABU DZAR AL-HUSAINI RAHIMIN MINTA MAAF *zaman dah maju kan,mintak maaf dekat parent pon guna blog jer* hikhikhik