Followers

Saturday, July 18, 2009

hey sabariah,

hari tue dalam taxi nak pergi college biasa nya pergi naik bus jer tapi sebab hari tue kitorang dah lambat sesekali jadi macam anak orang kaya lah kan pergi college naik taxi hahaha kaya lah kot sebab bayar lebih sikit kan *:))* muahahaha,tengah aku duduk diam dalam taxi tue tetiba hp noi berbunyi aku ingat kan n-gage dia punya bunyi tetiba dia keluar kan hp nie;




kreatif gila noi hp dah terbarai pon dia still boleh guna siap ada camera,memory card semua lengkap hahahahaha tak payah nak guna berry berry iphone blablabla pon,orang tengok hp noi nie mesti kagum hahaha.