Followers

Friday, July 10, 2009

yelah aku update,

9 julai : tengah hari tue macam tak ada mood taw,entah kenapa.topek lah jadi mangsa huhuhu sorry topek aku tak ada mood act hari tue,bukan aku marah kat kau.marah tue ada lah sikit kot sebab kau campak kertas latihan aku macam tue jer,BABI,lepas tue aku kene salin balik semua semua jawapan yang aku dah buat,grrr menyirap jer aku!!!balik balik rumah terus tidur mood nak siap kan bahan untuk presentaation esok memang tak ada lah,ingat kan nak buat petang ker,tengah sedap sedap tidur tiba tiba dengar adi cakap "kenapa panas sangat nie?" aku bangun lah kan,keluar tengok kenapa kipas semua tak gerak,rupanya...bekalan elektrik ke rumah 5-5 alpha villa telah dipotong sekali lagi,dengar cerita cadok ada hutang lagi 100++ grrr nie semua salah budak budak lama rumah cadok,tak reti nak bayar bil,menyusahkan orang jer,now rumah tue tak ada air dengan elektrik grrr sakit nya hati.battery laptop aku pulak masa tue memang dah low gila babi boleh on 8 min jer grrr memang tak sempat lah nak edit kan.malam tue adi ajak pergi petaling street dengan downtown cheras adi nak carik barang...daripada aku duduk rumah panas panas baik aku ikut dyeorang tapi niat di hati memang tak nak ikut dyeorang sebenarnya,entah lah macam malas sebab duit tak ada nanti bila pergi sana macam rambang mata kan,telan air liur jer tengok orang lain membeli sakan,haih nasib baik lah mampu tahan nafsu nie...balik balik jer dari ps dengan downtown terus tidur memang letih gila,dengan kepala serabut bahan tak siap lagi...

10 julai : bajet nak siapkan bahan dekat college class start pukul 10 tapi lambat sampai yelah nak siap siap mandi apa sume air tak ada kan,kene pergi curi air huhuhu tapi 10 julai tue aku gila sikit aku mandi dekat ******** hahaha malu gila cencored huhuhu sampai sampai college dalam pukul 9:45++ sempat siap kan sikit jer sebab aku group 1s,itu pon nasib baik lecturer bagi masa sikit kalau tak...tapi jeles gila tengok orang lain punya lawa jer...haih tapi mood ok sikit bila tengok carry mark untuk subjek tue :) hehehe *BANGGA* lepas class pergi makan dekat foodcourt EON lepas tue blah balik melaka,budak budak rumah plan nak turun melaka esok nanti update kalau dyeorang jadi jalan melaka.

p/s : tak payah baca bosan jer cerita aku

7 comments:

nizam baharin said...

ahahhahaha
mmg bosan pon..
tak de DRAMA! :DD

Dann Chafid said...

eleh toek.
tau ah blog kau DRAMA memanjang.
hahaha

*wah aku backup ssin
HAHAHA
:D

abu dzar al-husaini said...

toek : piraaaah dgn drama drama kau

dann : terima kasih sayang wkwkwkwkwk

Noy said...

touching je keje...

abu dzar al-husaini said...

noy : mana ada touching

freefun0616 said...

酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店經紀,
酒店打工經紀,
制服酒店工作,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
酒店經紀,

,酒店,

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛