Followers

Tuesday, July 7, 2009

haih,

aku tak tahu lah nak update apa,sekarang nie busy dengan class jer.pergi class macam biasa,balik rumah rehat tidur.tue jer lah aktiviti yang aku buat.kalau free tak ada class aku duduk rumah jer tak keluar pergi mana pon,kecuali kalau tiba tiba budak budak nie buat kerja gila ajak pergi jalan jalan,paling jauh pernah pergi PD lah,huhuhu semalam dyeorang pergi sg gabai aku tak ikut,sebab malas.k lah nanti wimax aku dah settle rajin lah aku meng update blog.

*sunyi gila blog aku sekarang*