Followers

Saturday, July 11, 2009

holiday at tg bidara,

seperti biasa benda yang tak dirancang mesti jadi,huhuhu.mula mula budak budak nie plan nak pergi sg.gabai jer lagi sekali.tapi sebab aku am lan dgn topek nak balik katanya.aku pon ajak lah dyeorang datang melaka.aku ingatkan dyeorang tak jadi turun datang melaka tiba tiba dyeorang confirm turun melaka.

dyeorang bertolak dari kl pukul 4 pagi tue...gila ah sampai dalam pukul 6 aku rasa sebab aku tengok sms yang along hantar "otw" pukul 4:00++ "dah sampai pengkalak balak" dalam pukul 6:00++ aku gerak pergi tg bidara lambat sikit sebab pagi tue aku bawak ummi pergi beli lauk sebab aku ajak budak budak nie datang makan kat rumah.

aku sampai tg bidara dalam pukul 10:30 matahari dah nak naik masa tue tak best dah mandi tapi aku turun jugak lah alang alang seluar dah basah,niat di hati nak jadi photographer jer hihihi sebab memang macam malas doe nak mandi nanti makin gelap aku dah lah gelap!!!ingat kan am dengan lan tak ada,sekali ada jugak hahaha tak balik lah kot dyeorang.

dah mandi manda sume ombak memang kuat lah kan kat port yang dyeorang pilih tue huhuhu,dah penat penat sorang sorang pergi siap siap mandi,lepak lepak kejap baru gerak rumah aku,huahuahua dyeorang tak tahu rumah aku jauh :)) sorry weyyy ala tapi korang dapat makan kan?hihihi sampai rumah aku pukul 3 lebih kot,makan makan sume,dyeorang rest dulu sebab dyeorang cakap nak gerak malam.

dyeorang stay rumah aku sampai pukul 10 lebih kot lepas tue baru gerak.

gambar;