Followers

Sunday, July 12, 2009

rimas kot,

rimas?tengah online tiba tiba rasa rimas gila babi tahap cipan hamil 6 bulan rimas dengan rambut,so kejap lagi nak pergi botakkan rambut.act daripada minggu lepas rasa macam nak botak,last aku botak masa dekat plkn,huhuhu.so lepas nie jangan ada siapa siapa ajak saya keluar.sebab saya memang tak nak keluar lah kalau saya botak duduk rumah jer :)) hehehe tunggu lah sampai rambut saya tumbuh balik yeee harap maklum.mungkin 2-3 minggu selepas saya membotakkan kepala.
******
update ; auntie yang dah 5 tahun gunting rambut aku macam tak percaya bila aku cakap nak botak hahaha,dia gelakkan jer masa tengah potong rambut aku,am pon saja jer grrr dyeorang sakat aku.lepas tue auntie tue cakap "ala tak apa dia dah biasa dengan i 5 tahun potong rambut dengan i" huhuhu

jeng jeng jeng;


aku rasa tak ada lah pelik sangat bila aku botak,ala lagi pun rambut aku cepat panjang *ayat nak sedap kan hati* hahaha