Followers

Wednesday, April 22, 2009

puisi & kopi,


semalam balik balik jer rumah nampak lah poster nie atas meja,mula mula macam sekali imbas jer tengok kali ke dua aku tengok "eyh Fynn Jamal?" terus macam excited nak pergi.minat sikit lah kot dekat Fynn Jamal tapi pernah tengok dekat YouTube jer dia perform.

so tadi tengah duduk online dekat rumah apit,tetiba dapat sms dari rain dalam pukul 6:00 "ssin kau katne?event dah start cepat lah datang" aku macam "eyh pukul berapa dah nie" tengok tengok dah pukul 6:00 berlari aku turun aku suruh arif tengok kan laptop aku sebab masa tue arif ada sebelah aku,balik rumah tukar seluar semua,terus turun bawah carik topek.

nasib baik topek lepak kedai melayu baru tue jer,tak payah aku susah susah nak mencarik.nak call memang tak boleh lah kan,sbb no aku dah kene block.panggil topek kat sana,rupanya topek memang tunggu jer sms dari aku ajak pergi college.yang pelik nya topek tak tahu pon sape fynn jamal tapi excited lebih.sengal nya.

pastu masa atas motor topek macam bawak gila babi laju aku cakap "wey slow lah sikit" dia jerit "fynn jamal fynn jamal" bodohhhh.actually topek excited nak support event class along kot,bukan pasal fynn jamal pon.

sampai sampai jer dapat sms dari lan "wei kot*,kate minat sangat fynn jamal tp pehal tak de pon kat sini.huhuhu",lepas tue nampak along,along suruh masuk.duduk duduk fynn jamal tengah cakap cakap kat depan.

p/s : entry nie mesti korang cakap "ala fynn jamal jer pon..." ala aku minat kot boooo

gambar curi;