Followers

Tuesday, April 21, 2009

shafiq latif,


entry nie aku nak wish happy 20th birthday kat housemate aku ai,dah tua lagi lah kau :p hope kau berjaya dalam apa jer benda yang kau akan buat lepas nie.lepas nie kau nak berhenti college dah kan.huhuhu.kalau ada apa apa problem kongsi lah,kalau kita orang boleh bantu insyaAllah kita orang bantu :)

p/s : ai aku ingat nak post tepat pukul 12:00,tapi aku tertidur doe hahaha.penat aku tunggu.habis lah kau balik kl nanti kene baling telur tepung blablabla