Followers

Thursday, April 23, 2009

perluker?,

ini cerita pagi tadi,tengah seronok tidur,tiba tiba faiz kecoh kecoh "woi woi ada orang mati jatuh bangunan jom tengok blablabla" aku buat tak tahu jer sebab ingat kan faiz macam kecoh kecoh padahal tak ada apa apa pon,sebab selalu nya dia memang macam tue.aku pon tidur lah semula.

lepas setengah jam macam tue,still aku dengar macam kecoh kecoh lagi pasal orang mati jatuh bangunan aku keluar lah bilik tanya lan dengan along kot kalau tak silap,"betul ker ada orang mati",dia orang cakap betul aku keluar tengok dekat balkoni memang betul doe.mayat pon ada lagi masa tue.

masa tue polis tengah nak angkat mayat tue,isk.makin berhantu lah pv10 lepas nie.huhuhu

gambar;

memang tak nampak lah kan dalam gambar nie.

ada lagi gambar dalam hp along,nanti aku upload.

aku rasa dia jatuh dari tingkat rendah jer,sebab kepala dia tak pecah perut dia tak terburai,darah tak memercik atas jalan.kira kalau nak kebumikan pon macam sempurna lagi lah mayat dia.tapi aku tengok kaki dia macam bengkok sikit,atau mayat dia dah keras masa polis nak angkat dia tue.

***update***

cina tue terjun dari tingkat 17,ada orang nampak masa dia jatuh tue,dengar dengar cerita masa dia jatuh tue ada 2 orang cina perempuan kat bawah,bila dia nampak cina tue jatuh,berlari perempuan tue start kereta lariiiiii,dengar macam lawak jer.lol ada juga orang nampak dari balkoni laki tue jatuh.