Followers

Monday, April 13, 2009

.,

semalam masa open house ramai yang bertanya pasal wimax,aku boleh jadi promoter untuk wimax mungkin.

lepas tue makin lama makin ramai yang tanya macam mana nak buat blog,ada yang nak buat untuk bisnes,"diary" blablabla suka hati kau lah,aku ajar jer :) dapat pahala ceh

lepas tue bila dah lama tak online nie,niat dihati nak baca semua entry baru yang korang update tapi tak mampu nak baca semua hahaha banyak bhai,duh.

sekarang aku online dekat cc,lama sungguh tak jejak kaki dalam nie. *sejuk* hikhikhik

banyak masalah sekarang,tak tahu nak settle mana satu dulu haih :/