Followers

Saturday, April 4, 2009

nyawa,

aku masih bernyawa walaupun bergelap 3 hari atau dalam kata lain aku masih semangat "earth hour" hikhikhik,mungkin rabu kot baru ada elektrik semula,sabar sabar.housemate asyik dok perli jer. "ssin tak ngadap laptop ker" blablabla,yelah aku kan hari hari mengadap laptop,mcm "nyawa" lah pulak, (gila) huhuhu,sekarang nie aku menumpang online dekat tingkat 17 ;)) ,malam malam walaupun panas,terpaksa tidur dekat ruang tamu berhimpit himpit malam elok jer tersusun esok pagi tengok kaki di muka baring bawah meja blablabla

assignment banyak tak siap lagi nie,urgh paling susah nak buat menu card utk subject basic western,nak kene buat kira kira untuk standardized recipe aiyo manyak susah,dengan report lagi urgh feninggg