Followers

Wednesday, April 1, 2009

1 april 2009

aku telah menjadi mangsa topek dan along,terima kasih daun keladi.tahun depan tak payah buat lagi.korang berdua memang bab*,tak aku sangka kawan yang aku percaya,sanggup mengenakan aku,bab* punya topek.mungkin salah aku juga sebab ada berniat nak mengenakan orang lain sempena april fool.tapi diri sendiri yang jadi mangsa.pfft

buat baik dibalas baik buat jahat dibalas jahat,masalah nya aku tak buat apa pun tahu.HAHAHA cuma niat jer ada hikhikhik,untuk cover malu,aku nak cakap.aku mmg dah agak dah korang nak kenekan april fool dekat aku,nasib baik lan ckp "ala ssin kau buat relax jer..." positif positif,and kata kata semangat dari ai, "xpe ssin aku akan tolong kau" hahaha semangat jer kan lol ala april fool jer pun tak ada hal lah boooooo

p/s : topek dan along korang berdua memang tak pandai berlakon lah,lain kali serius lah sikit buat muka gelabah sedih ker nie relax jer.mmg lah aku tak percaya,go back and practice

aku tak menyambut april fool,tapi aku dah terkene,nak buat mcm mana?berdosa ker?