Followers

Friday, December 25, 2009

sedar tak sedar dah nak masuk tahun baru,

haaaih pejam celik pejam celik dah nak masuk tahun baru dah,maknanya aku dah nak habis semester 5.semester baru start januari nie.4-7 januari nie aku ada final exam malaysian studies,principle of marketing dengan catering operation system.harap harap dapat buat final exam nanti,tak macam sem sem lepas.huhuhu.habis final exam jer cuti sekejap then 14 januari register subject untuk semester 6.18 januari start class rasa nya.huhuhu orang lain cuti berbulan,kitorang cuti tak sampai 2 minggu,sadis jer.semester depan aku dah plan dengan budak budak group aku tak nak ambil subject faculty :p hehehe (kalau boleh lah) agak agak boleh tak :p

p/s : aku dah drop subject malaysian cuisine,tapi slip result still akan keluar F urgh still result aku nampak buruk :(


4 comments:

Judiene said...

ko amek kos ape sbnrnye bai??

abu dzar al-husaini said...

culinary art lah!

tengku_fir21 said...

F...
huhu..
ok ler tu sebagai tanda
haaha...
hadapi tahun baru dengan lebih happy

abu dzar al-husaini said...

tengku fir - thanks