Followers

Tuesday, December 29, 2009

perlu atau tak,

Betul ker pendapat nie,


"Tak perlu luahkan isi hati kita pada si dia,sebab si dia dah sedia maklum tentang apa yang kita rasa..."

Contoh;

"i miss you,i love you dll"


6 comments:

Amira Zafirah said...

PERLU OKAY. sangat perlu.
I mean, you have feelings kan, show it. dont keep it. but jgn la smpai over exposed, ngengg sgt dh tu.

maybe some people think that this kinda thing mcm small matters je kan. like, you dont have to say it, cause you know i love you bla bla bla.

but in the end, small thing that matters most (:

eKyN said...

mmg dpat rase..tp saling terkeliru..
ni kalw nk trus trang kat someone r..

"em betul ke die suke aku?
btul kot..lyanan die superb! tp kdang2 cam kwan je..em tah la "

n sbgai kepastian..kene ckap gak.
ok..nway gudluck tuk ko

safiamira said...

perlu
sbb girl slalu confused
mmg actions speak louder than words
tp klw luahkan lagi senang..
jelas dan padat
hehe
all the best

abu dzar al-husaini said...

amira,ekyn & safiamira - tue lah i pon rasa benda benda mcm tue mmg perlu diluahkan,wpon benda tue mcm benda simple yg hari hari kau luahkan kat bf/gf kau,tp xsalah kan.

equrlz said...

perlu la..klu org tu btol2 syg kn kita, die xkn bosan dengar byk2 kali ucapan yg mcm tu kuar dr mulut kita walaupun he/she already knoe bout dat..

musica in my heart said...

iye ke?