Followers

Sunday, September 13, 2009

terima kasih bob,

akhirnya berjaya jugak lah rancangan bob untuk berbuka puasa bersama dengan classmate masa dekat teknik muar dulu,walaupun tak ramai yang dapat datang,yang datang tadi,arethank,topek,bujang,najwa,ampang and kawan kawan masing masing,ada jugak yang nak datang tapi tak dapat nak datang sebab hal hal yang tak dapat nak di elakkan.thanks bob sebab support semua makanan tadi :) and sorry sebab kitorang sampai lambat lah tadi,dah nak pukul 8 baru sampai hiks.lepas dah makan lepak lepak borak borak kejap kan,lama tak jumpa kan mesti lah banyak benda yang nak cerita.huhuhu,tapi tak dapat nak lepak lama kene balik cepat sebab ummi cakap malam nie buyah nak guna kereta ada kerja.so balik lah cepat kan,huhuhu niat di hati nak duduk lama lagi,maklum lah lepas nie entah bila lagi dapat jumpa kan.masing masing dah sibuk dengan hal masing masing.

budak budak nie semua pergi jalan jalan melaka dulu,aku topek dgn najwa balik dulu.huhuhu lepas hantar topek,aku tolong hantar najwa balik muar,dia datang dengan ameir tapi ameir nak join dyeorg jalan jalan melaka.so aku offer lah hantar najwa,sebab arethank cakap dia nak hantar najwa dulu,lepas tue dia patah balik melaka semula.kesian pulak kat arethank nak patah balik melaka nanti.sampai rumah pon tadi dalam pukul 11,sorry buyah.

p/s : thanks buyah sebab SUDI pinjamkan kereta tadi.