Followers

Monday, November 24, 2008

chef,

"what the fuck you are! i dont care,i dont care...kalau cikgu mengajar pown penat blablabla...what the fuck i get? from you are? awak ingat nie kelas main main? kelas masak masak ker? you waste my time... tak kesian kan cikgu? or you all dont like the cikgu heh? ada 2 jer chef kat dunia nie chef yang betul betul berjaya, chef yang songsang , awak nie semua termasuk dalam kategori chef yang songsang lah nie...blablablablabla...."
25 november 2008,2:00-2:30 pm

hari nie chef ***** mengamuk masa dlm kelas dia,sbb bila dea tanya apa "perbezaan antara mayonaise dgn dressing? ", then kitorg semua mcm xdpt nak jawab? mcm mana nak jawab kalau kitorg tak belajar benda lagi tue dlm kelas theory , sbb kelas theory of food kitorg selalu cancel atau pun ada hal hal yg xdpt dielakkan, mcm mggu lepas kelas cancel sbb lecture suruh semua student turun bawah sbb mcm ada kebakaran kat tingkat 8,lecturer yang sepatutnya mengajar kitorg selalu busy, lps tue hantar lecture lain utk ajak, tp lecture yang dihantar tue xbersedia untuk mengajar kitorg... so kitorg dah rugi 1 kelas? mcm mana kitorg nak cover balik benda tue? then bila masuk kelas practical, tue yang xdpt nak jawab apa yg chef tanya...fyi,kelas theory of food saling bersangkut paut dgn basic culinary skill...

bertafakur (selepas berakhirnya kelas)