Followers

Tuesday, March 9, 2010

jiran oh jiran,

Hel-lo hel-lo! lama gila tak update blog :)

Nak cerita sekarang nie aku dah pindah cheras,bdr sri permaisuri :) dekat apartment lestari. Menyewa dekat rumah busu.

Baru 3 hari duduk rumah tue,dah dapat jiran yang sangat peramah. Maybe dia nak tegur malu,so dia guna cara dengan sidai baju kat grill rumah. HAHAHA,bila kitorang perasan baju tue disidai kat situ,kitorang biar lah pintu terbukak,nak tengok jugak jiran yang sidai tue. Mana lah tahu boleh beramah mesra kan.

Tapi sayang... Tak dapat tengok pon,sebab baju tue tiba tiba dah hilang HAHAHA.

11 comments:

tengku_fir21 said...

sudah berpindah rumah kerr..???
mahu berkenalan dgn jiran...buat2 kena histeria nanti dia dtg tgk..

safiamira said...

LOL
hahaha

HepiUnited said...

dia sidai baju kat grill rumah korang ke?..lol..kalo baju gurl tu pmpuan la tu..heheheheh

sikulat said...

wahahha.. patutla semalam dapat sms psl ade jiran ramah tuh.. wahhaa.. (by the way sapenye nombo tepon tuh?)

ooh.. kitorang dulu selambe je sound org rumah dpn tuh.. wai sidaian dpn pintu .. patut tak boleh tuh..

NadNod said...

mmg terlebih peramah ;D

ataaxaxau said...

haqhaq :DD over peramah :))

Afzainizam said...

Salam dari kami…
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. … kami sedang berusaha membaca older post entry kamu… Wow entry yang menarik

Salam sebuah persahabatan salam perkenalan dari kami salam dihulur tanda sebuah perkenalan ….

Semoga kami menerima respon yang baik dari kamu…. Thanks againt…

" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara
Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”

...mIsS chOki chOki... said...

selamba je eh jiran kamo sidai depan pintu rumah kamo :)
takpe2 tu step pertama perkenalan kot :)

shaker hanafi said...

hahahhaa. ok ini besttt!

qeqe said...

lucu dech!!!
sidai pula la brg bharga korg kat grill dia pulak..
mana tau dia tolong iron kn pulak then hantar kat korang an...hahaa

Dyba said...

interesting ;)