Followers

Friday, January 1, 2010

new year resolution,

Haaaih,bosannye. Baru lepas edit kan blog J,bila dah siap edit gambar untuk header blog dia. Jeles gila doe,rasa macam nak jugak benda yang sama haaaih.

Sekarang nak tiru macam ajiek lah,nak fikir azam tahun baru 2010 hehehe. Apa lagi ek yang kene perbaiki. Hmmm,banyak kot.

Actually aku rasa aku tak pernah buat azam doe. Tahun nie cuba berazam,hmmm first thing yang paling penting nak naikkan balik cgpa aku yang tak berapa nak cantik tue,berusaha lebih lagi untuk dapat result yang bagus. Harap tercapai lah :p

4 comments:

tengku_fir21 said...

same ler kite
haahha
masih tercari-cari aper tu azam...

abu dzar al-husaini said...

tengku fir - kalau buat azam pon,mcm xde usaha nak capai nya.so sia sia ada azam.

Judiene said...

hahaha
aku xpnh ada azam
just go with da flow
tp mindsetting kne btol la

Jaclyn said...

hi there sorry for being informal but are you interested in doing ad advertorial for me?
do contact me at doinkyjac@gmail.com