Followers

Tuesday, January 19, 2010

akhirnya kene serang jugak,

Urgh laptop kene virus doe. Grrr,hari tue connie guna ym chatting dengan member dia. Tiba2 ada orang hantar virus,dia ter-accept sebab dia tak tahu benda yang orang tue hantar virus.(katanya...) haaaih,sekarang nie laptop aku macam dah slowww sikit,and tak boleh guna YM. Pastu kalau tengah guna mozzila kadang2 nanti dia macam ter-type sendiri. Huhuhu,dah tiba masa nak kene format kot laptop nie. Haaaih.

Antara punca lain yang aku rasa penyebab laptop aku kene virus,kitorang kalau online guna broadband noi. Kadang2 on kat laptop aku,kadang2 on kat laptop eca. Laptop eca tue seperti yang kitorang semua sedia maklum memang berlambak virus. So bila cucuk cucuk broadband agaknya,virus tue pon ikut sekali. Huhuhu,sadisss.

8 comments:

Noy said...

laptop echa 2 penternak virus...

Anonymous said...

yela..

sume salah ak..

huhuhuhuhu...

-ecah-

abu dzar al-husaini said...

noy - huuuu no comment

echa - ala lala lala echa sentap ker?chill lah :p

Anonymous said...

yew ar..

ak slah...

ak teraccept virus...

huuuuuuuuuuuuuu.....



-gadis bersalah-
~connie cute~

sD..(; said...

sian kwn u...
hahah...
tapikan...
camne nk tawu lau 1 lappy tu ade virus ea?...
hehehe....

オテモヤン said...

オナニー
逆援助
SEX
フェラチオ
ソープ
逆援助
出張ホスト
手コキ
おっぱい
フェラチオ
中出し
セックス
デリヘル
包茎
逆援
性欲

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛

豚骨拉麵Tiger said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社