Followers

Thursday, November 12, 2009

2012 - end of the world (end ker?),


yay! tadi aku pergi tengok 2012 yang orang kecoh kecoh best best, mula mula plan nak pergi beli tiket untuk pukul 12.30, sebab pukul 5 dah nak kene ambil ummi dekat maktab,tapi keluar dari rumah topek pukul 12:20 memang tak sempat lah kan nak masuk pukul 12:30, sampai sampai mahkota parade, tak tahu plak nak tengok dekat mahkota parade or dataran pahlawan dah lama tak tengok wayang dekat melaka so tak tahu nak buat pilihan, tapi kan wayang dekat mahkota parade bukak ker? last last tengok dekat dataran pahlawan. beli tiket pukul 2:55. tengok berdua jer dengan topek, mula-mula topek tak nak join, tapi last minute dia cakap ok. aku pon on jer lah. 2012 boleh tahan lah cerita dia, korang kene pergi tengok sendiri :)

2012 trailer,


p/s :
1. ummi sorry lah tadi sampai maktab lambat.
2. ai sorry lah aku dah tengok 2012 dulu, takpe takpe aku balik nanti, aku teman kau tengok keh.

8 comments:

ai said...

aku xkan tegur korang selama nya mungkin!!! :(

abu dzar al-husaini said...

alaaaaaaaaaaaaa

EimaruSi|ence™ said...

aku nk tengok jugak..tp keje...
nnti ajak dak opis lah..
2nd bos aku tengok pkul 12.30 tengah hari...
ske ati dia jek..!

Miccalamcka said...

best tak tengok 2012?

ade rasa macam insaf tak lepas tengok filem ni?

ke macam rasa biase je? sebagai filem penuh aksi je??

I hope you can reply..
Cuz I really was hoping to see something NEW in this film entitled 2012. :)

ai said...

ape ala2??
ko xmenepati janji!
huhuhu.. :(

abu dzar al-husaini said...

2012 mcm biasa jer,xbest mana pon.huhuhu,insaf?ada lah jgk bila tgk bumi mcm dah nak hancur...tp...

Imn said...

But tak logik betul bila dia buat macam noah's ark tuu x.x hhaha .

NazianDamia said...

best la citer die.camne die leh dapat idea yg best buat citer camni??kite pun tak terimagine.pe pun ade keinsafan yang terbit dari hati..