Followers

Tuesday, November 24, 2009

kau memang keras hati,

ramai kawan kawan aku cakap aku nie keras hati,tak pernah nak mengalah.dyeorang geram sangat sebab dyeorang asyik kene mengalah jer dengan aku,sampai satu hari dyeorang buat rancangan nak touching dengan aku,dan tengok aku mengalah ker tak.tapi hampeh,aku memang tak mengalah langsung.even bila adik aku sekor tue konon konon lari dari rumah sebab touching dengan aku,aku langsung tak contact dia,menangis nangis dia kecewa sebab aku tak cari dia (kesian noi),entah bila agaknya aku boleh lembut hati eyk?tapi kan aku rasa dulu kecik kecik aku kuat nangis,tidak kah itu bermaksud aku seorang yang lembut hati?hmm *confuse*

tapi ada sorang jer yang boleh buat aku mengalah dengan dia tuttt,noi kata mungkin ssin boleh mengalah dengan dia sebab ssin takut dia tinggal kan ssin?erm?entah lah.

2 comments:

Imn said...

A man has its own weakness and time to give it all a break .
When it comes , everybody will regret :)

Noy said...

amboi..
seekor???
im not animals ok....
lain kali nak lari blk sabah je lah 2rus...
confirm lembut aty.....

ssin nye keras hati nie dah tahap gilerrr babi dah!!!!!!