Followers

Tuesday, October 7, 2008

kisah raya ke-5

classmate paling kecoh &*^$^%*&( kat KLMU meninggal....

tetet tetet hp berbunyi.

topek: "ssin nik mnggl,betul ker?"

reply: "hah?yeke?jgn main main"

"xtaw dak alip,mira bgtaw aku"

___________________________________________________________

...tukar simcard celcom,kol alip...

ssin:ALIP BETUL KER NIK MENINGGAL???!!!!

alip:AKU XTAW,AKU TRY KOL NO DEA ABG DEA ANGKAT ABG DEA CKP DEA DAH XDE BUAT SELAMA LAMANYA...

ssin:bila??kenapa??

alip:raya ke-2,eksiden kot,aku pown mcm xpercaya,sbb sblm cuti aku rapat gila dgn dea...

-lebih kurang mcm tue lah perbualan nye-

*aku masih mcm xpercaya,dlm pale otak aku still pikir dyeorg main main...xsbr nak balik kolej utk pastikan kesahihan berita yg aku dpt nie,hrp2 benda nie xbetul,tp siapa tahu kan...w'pon aku xrapat dgn nik,tp kenal lah sape nik tue,bdk paling banyak bunyi dlm kelas@penghulu kelas,and sbb dea mcm tue,selalu jgk lah aku dan re-rakan ckp ckp belakang pasal dea..*