Followers

Thursday, October 16, 2008

bus,

haih smlm ada kelas english communication,kelas tue masih huru dan hara sbb ada bebudak xde otak,memekak jer.dgn kepadatan pelajar dlm kelas yg sempit.haih lecture tue pown mcm dah xtaw nak buat apa dgn bebudak yg xdgr ckp tue.haih.kelas english communication 12-2,so sblm pg kelas kitchen organization balik lah jap kan,tukar2 baju bla3,nasib baik lah sempat sampai sebelum kol 4.30,tp nak sampai tue pown ada halangan lah jgk kan.sesak GB sbb ada kereta kenari terbalik kat depan haih,sejam jgk lah nak sampai ke kolej kan.tp yg sadis nya bila nak balik,tggu len seng dlm kol 6.tp xsampai sampai.dah lah hujan!!last last 6.20 amek keputusan utk naik bus metro.
bus gelap gelita

yg malangnya bus metro tue rosak tgh jalan.adoi,apa lah malang sgt nasib.sampai rumah dalam kol 8 :( haih