Followers

Saturday, October 3, 2009

apa kau rasa oren?,

semalam aku balik melaka,so sekarang nie aku kat melaka lah.aku ingat balik nak ambil motor bawak balik kl sebab aku dah tukar jadual kelas aku,malay cuisine hari selasa 8:00-12:00 pagi.

sampai sampai jer melaka,aku check motor buyah tak pergi repair lagi tapak side mirror yang patah tue,ada orang curik side mirror motor aku sampai patah tapak side mirror tue.sebelum nie kan aku punya sportrim belakang pecah,3 bulan jugak lah aku tak boleh nak buat motor tue,menunggu sportrim.tapi sebelum raya hari tue dah dapat sportrim baru warna gold.so tinggal nak tukar tapak side mirror tue dengan tukar tubeless tayar depan belakang.

pagi tadi aku bangun bangun jer tiba tiba aidil panggil aku tanya,aku tahu tak ali dah rosakkan motor aku,aku tanya dia apa yang rosak?sebab semalam aku sampai aku check ok jer.aidil cakap tayar depan bengkok,tayar belakang angin tak ada.

aku pon pergi lah check tayar depan tak ada apa apa pon,check tayar belakang angin tak ada mungkin sebab tubeless yang lama tue dah rosak so memang logik lah kalau angin dah tak ada.aku cakap kat aidil mana ada bengkok aidil,aidil beria cakap ada ada aku pusing kan sportrim tue sekali nampak lah pecah.memang aku angin satu badan lah kan,baru SEMINGGU motor tue aku repair selepas 3 bulan tak boleh nak bawak sebab tunggu sportrim baru,sia* betul lah.tak puas lagi aku bawak motor tue,kau nak rosakkan lagi.


masa aidil kecoh kecoh ngadu tue bibik pon keluar cakap dak ali bawak ke hulu ke hilir motor aku tue.menyirap lah aku.setahu aku sebelum aku balik kl aku dah text dak ita suruh ambil kunci tue bagi kat buyah,suruh buyah simpan,and aku pon ada pesan kat umi suruh simpan kunci motor aku tue.

aku rasa kalau aku bawak motor tue balik minggu lepas,servis kat kl jer aku rasa tak jadi benda nie...

tadi dak ali balik tanpa rasa bersalah nak hulur rm50 kat aku nak ganti,tak sengaja rosakkan,pale hotak dia!ingat senang ker aku nak repair motor tue.bila aku cakap kat buyah dak ali rosakkan motor aku,umi boleh pulak backup ali cakap ali tak guna motor tue,abis kalau bukan dia guna siapa guna?toyol?bibik pon cakap dak ali bawak motor tue ke hulu ke hilir,memang bagus lah kan,lepas sebijik sebijik motor nak hancurkan.

6 comments:

Anonymous said...

sabar ye ssin..

huhuhu..

:)

-ecah-

ai said...

basah kuyup aku repair moto ni hari 2!!
last2,bengkok gak!!
sedih giler..
aku rs die suruh ko jual la moto 2!!
moto ko 2 xngam ngan ko!!

lepas 1,1 rosak!!

freefun0616 said...

酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店經紀,
酒店打工經紀,
制服酒店工作,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
酒店經紀,

,酒店,

Primadona69 said...

hahahha
ingatkan..
kisah makan buah oren ke ape...
tp motor rupanye...
x leh blah btol..
pe2 pun..
sabau jela..
:)

Anonymous said...

Willkommen im Erotik-Chat.


Dieser Erotik-Chat gibt ihnen die Möglichkeit erotische treffen und natürlich vieles mehr,wie erotische Rollenspiele
Hier im Erotik-Chat findest du erotische treffen Heiße Live Chats
Eventuel suchst du sexuellen Vorlieben , mit Sicherheit bist du hier genau richtig.Ok,auf was wartest du?
Heiße Live Chats kontakte gesucht ,einfach anmelden .
Suchst du jemand von Sion, oder von Erfurt, vieleicht von BergischGladbach , oder aus Zürich, vieleicht von HallinTirol? Bestimmt ist da jemand dabei.!

Anonymous said...

Herzlich Willkommen in unseren Flirtchat.


Der Flirtchat bietet dir die Alternative geile oma de und jedemenge andere Sachen,unter anderem sexuellen Vorlieben ausleben
Hier im besten Flirtchat findest du geile oma de Sexgeschichten
Suchst du sexuellen Vorlieben , sicher bist du hier genau richtig.Ok,worauf wartest du?
Sexgeschichten geile fette weiber ,sofort anmelden .
Du suchst jemand in Thun, oder Dresden, oder von Aargau , oder aus Münsingen, oder in Arth? Bestimmt ist da jemand dabei.!