Followers

Thursday, July 17, 2008

orientasi minggu ,

seperti yg korang tahu aku belajar dekat KLMU,and mcm yg korang tahu mmg kebiasaannya bagi pelajar pelajar yang baru mendaftar dekat kolej university mahupon sekolah ada minggu orientasi "kot"...untuk intake aku nie kolej tue buat orientasi sampai seminggu "BAPAK" dea lama,dgr dgr cerita drpd member member intake yg lepas,dyeorg kene orientasi 2 hari jer...xtahu larh apasal intake aku nie,kolej tue buat orientasi yg sebijik mcm PLKN C.B class,mcm "bangang" sgttttttttt...tp xserius sgt,bg info pown dgr xdgr jer,dgn sound system yg mcm *&^$$%&^ and bersesak sesak dlm cafe dea...coz dlm tue larh dea bg ceramah info dan blablabla and orientasi utk hari nie aku xhadirkan diri sbb orientasi hari nie utk sesi bersama CIMB BANK(aku dah selesai) and penghantaran borang OMR PTPTN(pown aku dah hantar) so xde benda yg melibatkan aku...baik aku xpyh dtg,drpd ddk mcm org "bodoh" dlm dewan tue and dpt simpan duit...hmmm apa larh aku merapu nie,sesi meluah perasaan kowt...yg penting esok last day orientasi ada subject registration yay akhirnya akan tamat jgk minggu orientasi yg sgt membosankan nie...k larh t update...