Followers

Monday, April 7, 2008

taxi ,

kalau nak diikutkan mmg da lama aku xnaik taxi,last skalek aku naek taxi pown aku xigt bile,mmg lama lh xnaek naek taxi,maybe sbb ada transport.arinie ada story tentang tipu terang terangan.arinie aku kene uruskan hal kat kem ayer keroh,hari jumaat encik azman org kem call suh aku dtg kem sbb nk uruskan hal insurans yg aku langsung xtahu menahu,insurans disuruh claim sbb dea ckp kem ada buat laporan yg masa aku masuk wad aritue.3 hari sblm latihan tamat.nk dijadikan cerita tentang tipu terang terangan nie.balik tue aku kene balik naik bus sbb buyah ada keje kat office,aku pown ok saja,drpd tggu lama kat office baik aku balik dulu,then aku dari mlk turun kat merlimau,sbb kalau aku stop kat sg rambai xde org nk amek aku kat pekan.sbb member aku pown keje so terpaksa turun merlimau then amik taxi.

pakcik kaunter;nk kemana?
aku;sg rambai,berapa ey?
pakcik kaunter; "xmenjawab soalan aku" terus panggil driver taxi sg rambai2
driver;ok naik dik
aku;turutkan aja
aku;berapa ey caj?
driver;"ckp slow gile" 12 hengget
aku;ok "dlm hati oklh xpe bkn selalu naik taxi sambil jari sibuk main sms dgn ex-gf ku ngutuk driver taxi cekik darah"
aku;sampai masjid masuk kanan ey,lepas nie kiri,kiri,arrr depan tue stop..
aku;tanya soalan kene caj berapa..
driver;"ckp lgggggggg slowwww" 15 hengget jer
aku;"dlm hati eyyyhhh td 12 hengget apasal tetibe 15 hengget plak"tanpa banyak bunyi kuarkan jer lh,kire cam sedekah lah,w'pon aku tgh pokai hu3.
pakcik pakcik confirm aku xnaek taxi kau lg!!!!

maybe salah aku jugak sbb "ok" saja dgn pakcik tue..