Followers

Thursday, April 10, 2008

oh happy ,

since aku abes national service aku xde kuar mana2 pown even hangout ngan member pepetang kat sawah pown,hidup dlm rumah jer..but today aku xada kat rumah 3 hari sbb lepak seremban umah dak bujang,ahahahaha merelaxkan pale yg serba xkene :) anyway bye2 computer utk 3 hari :) i'll be back ngehngeh..

4 comments:

sikuLat said...

Yang nih versi portable - tp busu pun tak pernah try... download dr rapidshare.. supposenye takyah install dlm pc pun boleh guna.. run program je terus.. cubelaa..

This is the Newest Version Microsoft Office 2007 Portable
Portable means you actually don't have to install it on your Computer
Therefore you don't even have to activate it and no serial is needed
It is a Simple Version containing

Microsoft Office Word
Microsoft Office Powerpoint
Microsoft Office Exel
Microsoft Office Access
Microsoft Office Diagnostic
Microsoft Office Picture Manager
Microsoft Office Clip Organizer

Download Links
http://rapidshare.com/files/56652992/www.sharezreloaded.org---offz.part1.rar

http://rapidshare.com/files/56444386/www.sharezreloaded.org---offz.part2.rar

http://rapidshare.com/files/56445076/www.sharezreloaded.org---offz.part3.rar
password: sharezreloaded.org

sikuLat said...

atau .. satu link..


http://www.megaupload.com/?d=CMNTDZ2D

sikuLat said...

ok .. busu dah try.. best best.. same je cam install full version.. recommended..

busu download dari link nih (http://www.4shared.com/account/dir/2776662/bd1532c6/OFFICE_2007_PORTABLE.html?&) kat office rapidshare kena block..

freefun0616 said...

酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店經紀,
酒店打工經紀,
制服酒店工作,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
酒店經紀,

,酒店,