Followers

Monday, May 5, 2008

license *update ,

setelah aku pergi pejabat penguatkuasa JPJ pagi td,kakak JPJ tue ckp aku xleyy buat test kereta sampai dpt surat daripada ibu pejabat...masalahnye kes nie tahun lepas?berapa lama lagi aku nak tggu surat tue sampai,

aku ckp:kalau saya bayar saman 60 hengget tue pown saya xboleh buat test ker?
akak kaunter yg menyakitkan hati ckp:kalau adik bayar saman kitorg just boleh,padam nama adik drpd list blacklist jer,tp adik still xleyy amek test?
aku:apakah maksud akak nie?pelik betullah
akak kaunter yg menyakitkan hati ckp:"dea tanya akak kaunter sebelah" yekan kak?xleyy amek test...
akak sebelah yg lagi menyakitkan hati ckp:"dgn nada bajet nak mampos" A'AH TAK BOLEH TAK BOLEH,MANA BOLEH AMEK blablablablablabla
aku ckp:terima kasih ey kak...
akak kaunter yg menyakitkan hati ckp:"dgn nada perli" tue adik amek larh kertas tue..UNDANG UNDANG JALAN RAYA

apakah aku kene tggu lagi setahun 1/2 baru aku leyy dpt surat tue,maknannye aku boleh test kereta tahun lagi satu?ohhhhhh tidak.

KELUAR DARI KAUNTER

arif says:mmg lambat kalau nk tggu surat tue sampai,mcm abg aku 1 thn 1/2 baru dpt.
arif says:tue larh kau sbb bende rm 1.50 kau xleyy amek test

nie belum masuk dialog abg boroi yg sgt menyakitkan hati tue lagi...